E-mail discussieforum

Beste leden en toehoorders van de WMDI,

Deze mailinglist is opgezet om op een snelle manier vragen te kunnen stellen aan collegae in het land. Het gebruik van de mailinglist is eenvoudig. Je stuur een e-mail naar de mailinglist en vervolgens stuur de mailinglist deze e-mail door aan iedereen die lid is van deze lijst. Elk antwoord op zo’n e-mail gaat wederom naar alle leden van de lijst. Hierdoor kunnen ook eenvoudig discussies worden gevoerd.

Het e-mailadres van de nieuwe mailinglist is: wmdi@yahoogroups.com
Er wordt automatisch een archief van alle berichten aangelegd dat in te zien is ophttp://health.groups.yahoo.com/group/wmdi/ .Om dit archief in te zien moet je jezelf registeren bij Yahoo (dit kan ook bij www.yahoogroups.com) Geregistreerde leden kunnen ook hun mailinglist instellingen aanpassen zodat ze niet alle e-mailtjes los krijgen maar 1 keer per dag (of helemaal niet).

Ik stel voor om de mailinglist in eerste instantie besloten te houden (dus alleen voorWMDI leden en geregistreerde toehoorders). Op die manier kan er ook geen spam naar de lijst gestuurd worden.

Om lid te worden stuur je een mailtje naar de beheerder (wmdi-owner@yahoogroups.com) van de discussiegroep met het verzoek om lid te worden.

Met vriendelijke groet,

Dr. Erik J van Hannen
Beheerder WMDI discussie-groep.

 

Groepen: