Chef de Clinique arts-microbioloog Comicro (0,8 - 1 fte)

Instelling: 

Comicro BV

Plaats: 

Hoorn

Datum plaatsing: 
08/05/2017
Reageren voor: 
01/06/2017
Functieomschrijving: 

De huidige vakgroep bestaat uit 6 artsen-microbioloog (5,2 FTE). In verband met het vertrek van de huidige chef de Clinique komt deze functie weer beschikbaar.

Comicro is een laboratorium, dat is ontstaan door de fusie van het RML van het Zaans medisch Centrum te Zaandam en het MML van het Westfriesgasthuis te Hoorn. Het nieuwe laboratorium is gevestigd in het Westfriesgasthuis te Hoorn.

Comicro streeft naar optimale dienstverlening in overleg met de klanten bij diagnostiek en behandeling van infectieziekten, en infectiepreventie. Hiervoor onderhouden wij een goed contact met de behandelaars in de eerste-, tweede- en derde lijn, de deskundigen infectiepreventie, de diverse GGD-afdelingen, andere laboratoria in de regio.

Aanvragers zijn het Westfriesgasthuis in Hoorn, het Zaans Medisch Centrum in Zaandam, het Waterlandziekenhuis in Purmerend, verpleeghuizen en huisartsen in de regio. Voor meer informatie, zie de website, www.comicro.nl.

Functie-eisen: 
 • Je oefent het vak in de volle breedte uit, met nadruk op infectiepreventie, antibiotic stewardship en de consultatieve dienstverlening. Je onderhoudt goede contacten met de kliniek en externe aanvragers en levert een actieve bijdrage aan laboratorium en ziekenhuis-brede activiteiten. Je bent hoofdzakelijk werkzaam op het laboratorium in het Westfriesgasthuis, Hoorn.

Wij vragen:

 • Speciale aandacht voor infectiepreventie, antibiotic stewardship en moleculair diagnostiek.

 • Een creatieve, flexibele en doelgerichte instelling.

 • Sociaal intelligent, communicatief begaafd en samenwerkend.

 • Een brede microbiologische blik.

 • Organisatorisch talent.

Arbeidsvoorwaarden: 
 • Een prettige en inspirerende werkplek in een nieuw laboratorium, waarschijnlijk binnenkort ISO geaccrediteerd en goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

 • Een aanstelling voor 80-100% ( 36-45 uur per week).

 • Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS).

 • In eerste instantie een jaarcontract.
   
Contactgegevens: 

Graag solliciteren vóór 01 juni 2017 door je CV en motivatie te mailen aan p&o@comicro.nl, t.a.v. Joke Oudbier. Wij sturen geen ontvangstbevestiging. Er wordt na de sluitingsdatum zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Meer informatie: 

Voor meer informatie over de functie of Comicro kunt u bellen of mailen met de medisch directeur, Joke Oudbier, J.H.Oudbier@westfriesgasthuis.nl 0229-208203, of de voorzitter van het VMSD Bas Zwart, B.Zwart@westfriesgasthuis.nl 0229-208109.