1 à 2 Artsen-microbioloog (0.8-1 FTE)

Instelling: 

Slotervaart Ziekenhuis

Plaats: 

Amsterdam

Datum plaatsing: 
13/03/2017
Reageren voor: 
05/04/2017
Functieomschrijving: 

MC Slotervaart is een klantgerichte organisatie die de belangen van haar patiënten voorop zet. Met de ervaren professionals van MC Slotervaart is de patiënt verzekerd van snelle diagnostiek en een goede behandeling. Wat we doen, doen we goed en snel.


Afdeling

De Medische Microbiologie MC Slotervaart verzorgt momenteel de diagnostiek en de consultatie voor drie ziekenhuizen, AVL-NKI, Ziekenhuis Amstelland en MC Slotervaart. Daarnaast verzorgen wij de diagnostiek en consultatie voor een aantal verpleeghuizen en huisartsen.


Wij zijn op zoek naar versterking van ons team. Er zijn 1 à 2 vacatures voor collega’s liefst met enige ervaring. Wij zijn op zoek naar collega’s die complementair zijn en streven naar een team waar het beste in elkaar naar boven wordt gehaald. Er wordt een proactieve houding verwacht. Het laboratorium is zeer modern, innovatief en efficiënt ingericht. Er is een uitstekende moleculaire afdeling waarbij ‘state of the art’ gewerkt wordt in nauwe samenwerking met het LUMC. De afdeling is ISO-geaccrediteerd.

MC Slotervaart is een dynamisch ziekenhuis waar de patiënt centraal staat. Er vindt veel uitwisseling plaats tussen verschillende specialisten met het AVL-NKI. In 2018 zal de Medische Microbiologie MC Slotervaart fuseren met Atal Medial. Er wordt gewerkt aan een nieuw in te richten laboratorium wat voorzien zal zijn van de nieuwste technologie. Onze missie is innovatieve, betaalbare gezondheidszorg op het hoogste niveau.

Functie-eisen: 

Wij zoeken een geregistreerd arts-microbioloog. Er wordt verwacht dat je breed inzetbaar bent in alle deelgebieden van de microbiologie, management en onderwijs taken. Je bent in staat vernieuwend te denken en houdt van een team spirit. De staf hecht waarde aan competenties gericht op patiëntenzorg, communicatie, kwaliteit, samenwerking, onderzoek en collegialiteit.

Arbeidsvoorwaarden: 

Conform AMS.

Contactgegevens: 

Sollicitatie


Schriftelijk, inclusief CV, of via e-mail naar vacature@slz.nl, onder vermelding van vacaturenummer 17A025.

Meer informatie: 

Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met de Vakgroep Medische Microbiologie, bereikbaar via telefoonnummer 06 420 830 53.