Arts-microbioloog

Instelling: 

UMC Utrecht

Plaats: 

Utrecht

Datum plaatsing: 
17/02/2017
Reageren voor: 
17/03/2017
Functieomschrijving: 

Het UMC Utrecht

Het Universitair Medisch Centrum Utrecht is de grootste publieke zorginstelling van Nederland. Het Wilhelmina Kinderziekenhuis en de Faculteit Geneeskunde van de Universiteit Utrecht maken deel uit van het UMC Utrecht. Met meer dan 12.000 mensen delen we drie kernwaarden: zorgen voor mensen, grenzen verleggen en kennis delen. Tussen patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek bestaat een duidelijke wisselwerking.

 

Onze vakgroep

Binnen de afdeling Medische Microbiologie van de divisie Laboratoria en Apotheek van het UMC Utrecht zijn momenteel 15 artsen-microbioloog werkzaam, waarvan vier grotendeels werkzaam zijn binnen het Saltro huisartsenlaboratorium. Daarnaast werkt er binnen de vakgroep een internist-infectioloog en vijf moleculair microbiologen. De samenwerking met het Saltro huisartsenlaboratorium is langdurig en intensief.

Tot de afdeling behoren drie sterke researchgroepen. Vele van de wetenschappelijke en sociale activiteiten zijn afdelingsbreed om de wisselwerking tussen research en kliniek te faciliteren.

Er is een vacature ontstaan voor een arts-microbioloog met belangstelling voor infectiepreventie.

Functie-eisen: 

Wij zoeken een collega die klinisch is georiënteerd, beschikt over goede contactuele eigenschappen, flexibel is en gedreven. U neemt de contacten met enkele klinische afdelingen onder uw hoede en participeert in klinische besprekingen. U heeft aantoonbare belangstelling voor infectiepreventie en heeft de ambitie hieraan een belangrijke bijdrage te leveren. U bent geïnteresseerd in onderzoek en draagt dit graag uit. U participeert in de opleidingsgroep en superviseert AIOS. U participeert actief in onderwijsactiviteiten voor studenten, AIOS medische microbiologie en andere medewerkers van het ziekenhuis. De precieze taak-invulling zal in onderling overleg worden vastgesteld.

Arbeidsvoorwaarden: 

Onze goede arbeidsvoorwaarden garanderen een juiste balans tussen werk en privé en bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing.

Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor 1 jaar. Het salaris is afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring volgens CAO-UMC.

Contactgegevens: 

Uw schriftelijke sollicitatie met C.V. kunt u tot uiterlijk 17 maart 2017 richten aan

dr. Edwin Boel, afdeling Medische Microbiologie UMC Utrecht, Postbus 85500, huispostnummer G04.614 , 3508 GA, Utrecht of via de mail aan C.H.E.Boel@umcutrecht.nl


Meer informatie: 

Met betrekking tot de inhoud van de functie verstrekken we u graag nadere informatie. Hiervoor kunt u contact opnemen met dr. Edwin Boel (088-7553065), professor Marc Bonten (088-7557394), met dr. Annet Troelstra, aandachtsgebied infectiepreventie (088-7571511) of met een van de andere artsen-microbioloog via 088-7555555 (Tjomme van der Bruggen, Marjolein Deege, Miquel Ekkelenkamp, Florine Frakking, Pieter-Jan Haas, Rob Rentenaar, Ascelijn Reuland,  Annelies Riezebos-Brilman, Annemarie van ’t Veen, Frans Verduyn Lunel, Annemarie Wensing, Man-Chi Wong).