Arts-microbioloog (1.0 FTE)

Instelling: 

LabMicTA

Plaats: 

Hengelo

Datum plaatsing: 
02/03/2017
Reageren voor: 
31/05/2017
Functieomschrijving: 


 

Het Laboratorium Microbiologie Twente Achterhoek (LabMicTA) verricht de microbiologische diagnostiek voor 4 ziekenhuizen, 400 huisartsen, GGD, revalidatie-, verpleeg- en verzorgingscentra in Twente en de Gelderse Achterhoek. Het adherentiegebied telt ruim 900.000 inwoners.

Met 10 artsen-microbioloog, 1 medisch moleculair microbioloog en ruim 140 medewerkers is het een van de grotere microbiologische laboratoria in Nederland. LabMicTA is CCKL-geaccrediteerd.


LabMicTA is ambitieus en volop in ontwikkeling. Samenwerking met andere laboratoria zal de goede marktpositie van LabMicTA nog versterken. Eind 2013 is LabMicTA verhuisd naar een compleet nieuwe huisvesting in Hengelo.

 

Wegens vertrek van een collega is LabMicTA per direct op zoek naar1 arts-microbioloog (1.0 FTE).


Doel van de functie:

Completeren en versterken van het team van artsen-microbioloog van LabMicTA.

De artsen-microbioloog zijn werkzaam binnen het laboratorium en in één of meerdere ziekenhuizen in de regio en als consulent voor de eerste lijn. Affiniteit met parasitologie en/of eerstelijns geneeskunde strekt tot aanbeveling, maar u bent inzetbaar in de volle breedte van het microbiologische vakgebied.

De exacte functie-invulling zal in overleg met de leden van de medische staf tot stand komen.

Functie-eisen: 

U bent geregistreerd arts-microbioloog of u rondt binnenkort uw opleiding tot arts-microbioloog af. Werkervaring in de klinische microbiologie strekt tot aanbeveling. De medische staf hecht aan competenties gericht op communicatie, samenwerking, collegialiteit, klantgerichtheid en patiëntenzorg.

Arbeidsvoorwaarden: 

Een aanstelling voor een jaar met mogelijk uitzicht op een vaste aanstelling. De aanstelling vindt plaats conform de Arbeidsvoorwaardenregeling Medische Specialisten (AMS). Twente is een aantrekkelijke woon- en leefomgeving.

Contactgegevens: 

U kunt uw belangstelling bekend maken met een gemotiveerd schrijven voorzien van CV, te richten aan dhr. M. Kappert, P&O-adviseur: m.kappert@labmicta.nl.

De sluitingsdatum voor deze procedure is 31 mei 2017.

Reacties worden uiteraard discreet behandeld. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie: 

Aanstelling in dienstverband vindt plaats volgens AMS. Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met een van de hieronder genoemde artsen-microbioloog (tel. 088-5374200) of dhr. drs. Teysir Halaby, bestuurder/arts-microbioloog. 

Reacties worden uiteraard discreet behandeld. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Artsen-microbioloog:

Mevr. drs. Froukje Bosma             Mevr. drs. Dorine Hess                Dhr. dr. Felix Geeraedts

Dhr. drs. Rob Klont                     Dhr. dr. Nashwan al Naiemi          Dhr. drs. Maarten Schijffelen

Dhr. drs. Teysir Halaby                Dhr. drs. Ivar Lede                       Mevr. dr. Med. Welmoed Silvis

 

Medisch moleculair microbioloog: Dhr. dr. Adri van der Zanden